perjantai 30. tammikuuta 2009

Helmikuun esirukouslista

Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.
Elias oli ihminen, yhtä vajavainen kuin mekin, ja hän rukoili rukoilemalla, ettei sataisi; eikä satanut maan päällä kolmeen vuoteen ja kuuteen kuukauteen.
Ja hän rukoili uudestaan, ja taivas antoi sateen, ja maa kasvoi hedelmänsä.
Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa,
niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden
. Jaak. 5:16-20.

Jaakobin, Herran veljen ja Jerusalemin seurakunnan paimenen, opetus esirukouksesta on pydähdyttävä. Esirukouksen alueeseen kuuluvat sairaudet ja jopa luonnonvoimat. Tämä usko syntyy siitä luottamuksesta, joka meillä on "maan ja taivaiden luojaan". Jumala on tehnyt ihmisen, hän voi ihmisen myös parantaa. Jumala on luonut taivaan ja maan, ja hän voi "antaa sateen ajallaan".

Mutta ennen kaikkea esirukoukseen kuuluvat me/ne ystävät, jotka ovat langenneet syntiin opissa tai elämässä. Kanna synnin halvaannuttamia uskonystäviäsi Jumalan eteen ja pyydä Jumalaa vaikuttamaan heidän elämässään. Synti on kahle. Synti on kuin rautapallo jalassa. Se tukahduttaa ilon, rauhan ja vapauden joka syntyy Pyhästä Hengestä puhtaassa omassatunnossa. Synti saa pälyilemään ympärilleen. Synti synnyttää uusia syntejä ja saa kietoutumaan valheen ja pelaamisen verkkoihin. Varjele Jumala meitä sellaiselta! "Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa, niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden."

Pyhä Jumala. Anna meidän seurata sinua rauhallisin ja avoimin mielin kaikkien kristinuskovaisten kanssa perustuen pyhän sanasi kirkkaaseen ja selvään opetukseen. "Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu, ja valo mienun tielläni".

Evankeliumin ystävä. Helmikuussa olen mukana monenlaisessa toiminnassa. Ilman esirukouksia työ on turhaa. Rukoile ystäviesi/perheesi kanssa myös näiden puolesta, kun viet omia ja paikallisseurakuntasi toimintaa Taivaan Isän siunattavaksi.

Rukouslista
-Jumalan sanan rakkauden ja totuuden saarnaamisen puolesta.
-Rauhansanalaisuuden ja kaikkien Jumalan lasten yhteyden puolesta.
-Niiden hengellistä nälkää kärsivien kirkkomme jäsenten puolesta, joilla ei ole lähiseurakunnassaan raamatullisesti turvallista paikkaa ehtoollispöydässä.
-Parannuksen armoa meille papeille, piispoille ja saarnamiehille, kun olemme poikenneet Jumalan sanasta saarnataksemme ystäviemme ja "politiikkojen" korvasyyhyyn.
-lisäksi:
2.2. Oulu. Opiskelijailta, SEKL.
5.2. Oulu/ToukomettinenRippikoulua.
7.2. Himanka. Nuorten Aikuisten ilta.
8.2. Kiimingin seurat klo 15.00.
8.2. Oulun Toukomettisen seurat klo 17.00.
11.2. Oulu/Toukomettinen. Lähetyspiiri ja katekismusvartti.
12.2. Oulu, Hiirosen vanhainkotihartaus.
12.2. Toukomettinen, rippikoulua.
13.2. Radiojumalanpalvelusten (22.2. ja 8.3.)äänitys.
14.2. Närvilä. Bibeltimme kl.18.00.
14.2. Närvilä. Ungdomssamling kl.20.00.
19.2. Toukomettinen. Rippikoulua.
21.-22.2. Ruotsi, Juoksenki, seurat ja jumalanpalvelus.
25.2. Oulu/Toukomettinen. Lähetyspiiri ja katekismusvartti.
(26.2. vauvauutisia, laskettu aika.)

Ei kommentteja: